Tulisijaremontti

Vanha tulisija saattaa olla kotisi tulipaloriski. Takkasi voi olla myös huonosti varaava, jolloin se ei lämmitä kotiasi vaan tunnelmallisen tulen lämpö karkaa piipusta harakoille.

Kun takkasi vaatii korjausta tai haluat kotiisi täysin uuden varaavan tulisijan, olemme alan luotettavin kumppani projektiisi suunnittelusta toteutukseen. Ammattitaitoinen suunnittelu ja muurarin laadukas työ huippumateriaaleilla takaavat aina hyvän lopputuloksen.
Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, meihin voit luottaa.

KUN TILAAT TULISIJAREMONTIN TULISIJAMESTAREILTA:

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tulisijamestareiden remonteissa voit hyödyntää kotitalousvähennystä, jolla voit vähentää kustannuksia jopa 4800 €/talous. (2400€ / henkilö). Verovähennystä saa 45 % työnosuudesta. Verovähennyksen voi vähentää suoraan loppuvuoden aikana maksettavasta verosta tai ottaa veronpalautuksena. Tulisijamestarit Oy toimittaa kotitalousverovähennyksestä valmiin todistuksen verottajaa varten työn suorittamisen jälkeen.

Kysy verovähennyksestä lisää meiltä tai katso lisää täältä.

TULISIJARAHOITUS

Tulisija on kannattava ja pitkäaikainen investointi, joka säästää lämmityskustannuksiasi ja tuo kotiin ihanaa tunnelmaa. Halutessasi saat kätevästi lisää maksuaikaa edullisen tulisijarahoituksen avulla. Voit maksaa remontin sinulle parhaiten sopivissa erissä, maksuaikaa voit halutessasi saada jopa 7 vuotta. Rahoitus on myös hyvin joustava ja vakuudeton, eli se ei vaadi takaajia eikä pankissa käyntiä. Luoton voi maksaa kokonaan pois milloin tahansa.

Kysy Tulisijamestareiden rahoituksesta lisää meiltä!


Ennen ja Jälkeen

tulisijan purkaminen
kulmaluukkutakka
vanha puuhella
puuhella
leivinuuni
leivinuuni hissiluukulla